om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

fredag 18. mai 2012

Besøk i paviljongen

 Ingrid Lavina koser seg ofte i paviljongen, særlig når hun kommer fra skolen og er sliten. Da finner hun seg ofte et ullteppe i korga på gulvet, å tuller seg inn i, hun kan da sitte lenge å gjøre seg litt usynlig. Ofte finner jeg masse ispapir der hun har sittet, men hun mener det ikke er henne, og vet heller ikke hvem det kan være. <3 <3 <3

 Her er begge de to minste jentene mine på besøk om kvelden. Ofte sitter de helt musestille, da tenner vi masse lys og koser oss i ullteppene. <3 <3 <3

 Veggene på paviljongen har nå tørket, å dermed krympet på bredden. Da gikk jeg til innkjøp av noen`lister`som jeg kledde utenfor bordkledningen med.

 Dermed holder varmen seg bedre inne i paviljongen når terrassevarmeren er på.

 Synes det alltid er spennende med lys. Masse kos.

 Blodbegrene som var plassert i minidrivhusene er nå priklet og plassert 2 og 2 i egne potter.

 Paviljongen på kveldstid. snart skal jeg pynte med noen sommerblomster, savner det røde nå.

Har i dag handlet sommerblomster, om det slutter å blåse og regne, skal jeg ut å potte disse om i vegg og henge ampler, ønsker dermed mere varme, ikke bare 7,9 som graderstokken viser nå.


<34 kommentarer:

 1. HÆRLIG TOVE:) FORTSETT MED KOSEBILDENE :)

  SvarSlett
 2. Heisan.
  Dette såg jo veldig kjekt og godt ut. Må vera ein nytelse den paviljongen !!
  Nydlige tulipaner i innlegget nedanfor. Mens me venter på varmen må du :
  Ha det godt.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...