om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

onsdag 23. mai 2012

Årets Solsikke blomstrer :))))

 Årets solsikke

 Nå har det seg sånn, at klokkeranken måtte ha noe å klatre etter, og da ble det den kroken som sola var festet til, dessuten har jeg ikke sådd solsikker i år. Men jeg ser at fuglene har gjort det som vanlig, iløpet av vinteren.

 Pasjonsblomsten har fått sin plass i paviljongen i dag, og det var bra, den har blitt utrolig lang siden den ble tatt opp av kjelleren i mars.

 Den er bare snurret irundt treverket, men den fester seg selv snart.

 Den har flere blomsterknopper som åpner seg snart.

Blodbegret er i full gang med klatringen sin. Denne har overvintret på det 3. året


Gresshodet har ikke begynt å spire enda, kan hende frøene var gamle. hmmmm

Ha en flott ettermiddag i finværet.1 kommentar:

  1. Artig solsikke du har der :) Så frodige plantene dine er! Min to år gamle blodbeger takket for seg i år. Det ble vel for tørt! Men jeg har sådd mange, så sesongen er berget også i år :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...