om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

søndag 29. april 2012

Trodde jeg ikke skulle ha urtehage i år.

 Urtehagen jeg hadde i fjor på hytta, ble ødelagt av stormene i vinter. Dermed trudd æ vi ikke skulle ha noen i år, men iløpet av dagen i dag, hadde æ urtehage igjen.

 Bestemte meg for to kasser i år, uten egentlig å ha noen plan.

 Men det ble 5.

 Skal legge duk nederst, for her er det masse ugress som har fått vokse fritt i alle år.

 Å korr æ glede mæ, skal kjøpe meg god jord i morgen, ta med settepoteter, handle løk for planting, ta med frø til sukkererter, handle noen urter som tåler å stå ute. kjenne æ plutselig fikk mye å gjøre...........men æ bare glede meg.

 Ildstedet har også blitt arbeidet på, innimellom, urtehageskruingen.
 Fyrte opp bare for syns skyld.
 Fikk støpt inn risten for grilling, samt fronten fikk egen åpning, for innkastet for veden. Lurer egentlig om dette går bra når forskalingen skal ned.

 Urtehagen og ildstedet side om side.

Har brukt mer enn ei eske skruer i dag, ok, nesten to.........lurer på om det er en som savner dem...etterhvert?


Har hatt ei helt herlig helg på hytta. 6 kommentarer:

 1. Så koselig dere har det på hytta! Her kan det jo friste med en morgenbad i vannet!

  Urtehage må enn ha, vet du. Blir spennende å følge med på hvordan det blir!

  SvarSlett
 2. Du er så flink mamma! :-)
  Heidi Renée

  SvarSlett
 3. Tusen takk fo rhyggelig kommentar hos meg:) Og jammen er det godt at det noen ganger ikke går som planlagt, hi, hi:) For en flott kjøkkenhage du får:) Og herlig bålplass med nyydelig utsikt. Her får dere nok maange flotte sommerkvelder:)

  SvarSlett
 4. Det er mye man tror man ikke skal ha,men... Trodde jeg ikke skulle så så mye i år. Heller ikke ommøblere i alle bed,men...
  Hils Torgrim og Julie fra oss på Nordlia.

  Meta

  SvarSlett
 5. Her jobbes det og så hyggelig at du får urtehage igjen.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 6. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...