om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

lørdag 4. januar 2014

Nå skal det ut.... og da skjer det fort.


I dag kaster jeg ut juletreet mitt :) og inn kommer vårblomster, greit å kose oss med farger i mørketiden, imens vi venter på vinter og snø med lysere dager.

 Godt å få treet ut før det begynner å drysse/ry av det. :)

 Disse skal få stå inne og lyse opp litt.

 Har satt dem i en poseskål.

 Dagen i dag har gått med på å produsere flere juletrær, de passe jo til alle årstider, uansett :)

 En ny hjerte engel er blitt til. denne flytter til sin nye adresse over helgen, håper den nye eieren får masse glede av den. :)

Kikk gjerne innom min facebook side https://www.facebook.com/Tovekristinshage her legger jeg ut ting jeg lager og pupliserer blogginlegg.

God helg, kjære dere. 
Januar er her og vi går ei lysere tid i møte.

1 kommentar:

  1. Jeg har også kastet ut jul. Blir liksom ikke det samme når man har begynt på jobb igjen. Herlig med Primula nå i flotte farger.

    Ønsker deg en fin helg. Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...