om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

torsdag 27. oktober 2011

Halloween

Krukka på trappa har fått en ansiktløfting til helgen, Ongan like at det blir pyntet for dem.

 Høstfargene gjør mye av seg, nå som bladene på trærne er helt borte.


 Høstlyngen er nå blitt plassert litt lenge inn i paviljongen, slik at den skånes litt for minusgraderne som nærmer seg, på den måten kan de vare en stund til.


 Har hengt opp noen lykter som ska passe til helgens farger. Disse lyser fint i mørket, de er kjøpt på Nille og finnes i flere farger.


 Høstlyngen er plassert flere steder i hagen.


 Gresshodet er blit pyntet til helgen.Disse gresskar lyktene må få være med en stund til, men tar dem inn før frosten tar et godt grep, ellers kan de fort gå istykker av tempraturforandringene.God helg alle sammen <3

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...