om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

tirsdag 18. oktober 2011

Høst i hagen, midt i oktober

 Mye fargerikt løv, ligger på bakken i hagen og paviljongen nå.


 Artig å pynte opp blandt naturens farger. Hjertet er kjøpt hos plantasjen.


 Merker at sola er lavere på himmelen på dagtid. Men da blir jo kveldene så mye lengre. Gresshodet fant jeg hos Nille Ungene liker godt at det er lys i dette på kveldene.


 Noen planter viser godt at det er høst.


 Løvet ligger i alle kriker og kroker i paviljongen nå. Det får bare ligge, passer godt sammen med de små pinnsvinene på bordet.


 Denne planten fikk jeg av mannen min i høst. <3


 Liker fargene høsten gir oss.


Hjertet i plenen.

8 kommentarer:

  1. Very interesting article, thank you for sharing. I also want to share the following health articles, God willing, useful. Thank you :)

    Cara Meningkatkan Trombosit Rendah
    Jus De Lemon Bernutrisi
    Obat Kista bartholin

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...