om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

søndag 20. oktober 2013

Klokkeranken er en TØFFING!!!!!!!!

 Med minusgrader i natt, så er sannelig Klokkeranken, like flott i dag som i går. Til og med har den fått et lilla skjær i fargen. Tenk 3. dagen med snø og grader nedimot 0.

 For to dager siden, trodde jeg frosten kom til å ta den, men nei...
 Den blomstrer helt inntil stuevinduet og under tak, antagelig er det nok til at den får det litt lunt, innimellom snøbyger og hagel skurer
 Dette var på et tidlig stadium, trodde den ikke hadde livets rett.
 Her koste den seg i sommervarmen i september, vakker under hele prosessen. Vel og merke etter at vi hadde fått øye på knoppen imellom alt bladverket, og den bare strutter av glede og vilje.
 De viser flott mot den ene dagen.
 Og presser på for å holde hodet høyt den andre dagen, etter snø og kraftig blest.
Så i dag ble det litt førstehjelp. tente opp bål ved paviljongen. Dermed økte varmegraderne fra 0,5 -7,5 På formiddagen under taket. Vi skal jo alle kose oss og ha det godt i helgen.

Klem!4 kommentarer:

 1. Det er så koselig hos dere, og du er så flink til å gjøre det koselig. Nå skal jeg prøve meg på støpelyktene dine, og det blir spennende.

  Blomsterklokken var en skikkelig flott tøffing. Ønsker deg en fin søndagskveld. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Vivi, Tenkte jeg skulle prøve meg på noen små, til telys, for å sette ved inngangen. Tenkte kanskje å spraylakkere dem, litt defust med blå metallic farge.......litt blåfjell...I dag her vi hatt 4 minus her, og blomsterklokken henger nå, så da er det over :) men ved en ny vår sår jeg en ny. Fin,fin mandag til deg.

   Slett
 2. Klokken er en vakker hardhaus! Så herlig med bålgryten i Hagen. Det setter stemningen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. :) I dag er den frosset, men så masse glede for 'bare' en som kom i blomst. Liker knitringen fra bålpanna, det er kos ja :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...