om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

onsdag 14. august 2013

Å gjøre noe jeg ikke kan -det e så artig!

 Vase!

 Så arig!

 lyspungt!

 Slik gjør du! En sylinder......

 Et stykke tøy, i den størrelsen du bestemmer selv.

 Har tøyet i ei bøtte med semendt blanding.

 Snakk om kliss klass. Det må til.


 Tørking....

 Tørket....snus opp ned.

 Ja, heilt greit....

Sitter og venter på mørket, tror det blir flott med lys og mørke.

Klem!

6 kommentarer:

 1. Ja er ikke disse artige :) Har laget slike med store heklebrikker. Fint lys i dem også. Men veldig fine når de er helt tette. Må nok prøve det også. Gøy at du viser det frem.

  SvarSlett
 2. Morsomt å se hva en kan få til med litt sement, inspirerende!

  SvarSlett
 3. Jaa, vad stiligt. Detta kan jag också få till (tror jag, hm...) jag blandar jo cement til den stora guldmedaljen varje sommar. Vilket maffigt, stilligt och lite mystiskt resultat. Bara helgen är över ska jag också försöka. Har jag inte sagt det förr, du är en stor källa til inspiration, Tack :)

  SvarSlett
 4. Virkelig fint og gøyalt innslag i hagen dette!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...