om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

onsdag 10. april 2013

Endelig, no kom nystolan til Paviljongen.

 En flott dag, kjenner at våren er i annmasj.
I drivhuset har jeg 3 tomatplanter.
 
 ...Og nystolan, dem har jeg ventet lenge, lenge på. Men nå er dem på plass, kjøpt på Europris i Namsos.
 
 Her kommer jeg nok til å nyte våren, og sommeren.
 
 Mmmmm mmmmm
 
 Velkommen og sitt ned.
 
 Stemorsblomsten koser seg i sola.
 
 Korga står i blomst.
 
 Trappa blomstrer
 
Snødongen i bakgrunnen ruver godt enda.
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Så flotte blomster på trappa di!
  Nydelig å se vårtegn!
  :-)

  SvarSlett
 2. Så kjempekoselig det er hos deg! Slikt veksthus brukte Maritshagedagbok og jeg på Operataket også. Her kommer du til å få mange varme gode sommerkvelder håper jeg. For det MÅ bli en fin sommer, altså!

  SvarSlett
 3. Oj,så vakkert det blomstrer ved inngangspartiet ditt - skikkelig VÅR.
  Møblene så riktig trivelige ut, så tenker du får mange fine stunder i paviljongen din. Vi krysser fingrene for en flott sommer i år . Ønsker deg en fin uke !

  SvarSlett
 4. Oj...hos deg er det virkelig vårstemning! Flott og delikat utestue...ikke rart at du er fornøyd! Her i Østfold SNØR det tett i dag...brrrrr....dårlig med vårstemningen her! I morgen blir det Hagemesse i Lillestrøm....SNØ og HAGEMESSE passer liksom ikke helt i sammen!? Du må fortsatt kose deg i hagestua og ellers ha en inspirerende VÅR...når den kommer for fullt! Hilsen Christin ,i helt fersk hageblogg, corneliasverden.wordpress.com. Velkommen til å stikke innom!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...