om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

lørdag 12. januar 2013

Minusgrader igjen = Glede

 De forrige is-lyktene hadde smeltet, men ga flotte og solide ben til de nye lytene.

 Og kanskje litt morsomme også, når de nye lyktene blir satt ut, fryser de seg fast i de gamle.

 Jenta mi, ho Mari har vært fotografen i dag, synes det er artig når ho finner motiver fra hagen min.

 Liker disse kjempemasse.

 Inngangen til hagen nå i kveld

 Vinduskarmen på kjøkkenet mitt.

 Lyktene tidligere på dagen i dagslys.

 Synes det er artig med is, har masse under produksjon, tok en liten pause i dag tidlig....etter at en full ballong brast utover kjøkkengulvet, nå husker jeg å legge ballongen i en plastpose før jeg fyller den opp med vann.

Flotte skulpturer disse lyktene.

Klem og kos5 kommentarer:

 1. Fant denne fine bloggen i dag - og må bare si at sånne lyslykter er knallfint og gir en hel masse stemning. takk for at du deler og minte meg på å lage sånne :)) håper du har en fin helg - og takk for titten på bloggen din. Kommer gjerne igjen. klem din vei

  SvarSlett
 2. Ble jo virkelig kunst ut av det:) Synescdet er litt godt med kuldegrader jeg. Er det vinter, så ER det vinter. Så sper du godt på med PRIMULA som bringer vår samtidig:)

  SvarSlett
 3. Islyktene din er så utrolig flotte.

  Ønsker deg en fin søndag! Klem

  SvarSlett
 4. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlett
 5. Du så fine lykter du lager - tror neste jeg må låne ideen din litt. :) Må være super aktivitet med barn også, det der. Ha en flott uke.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...