om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

onsdag 18. april 2012

GRESSHODENE



Gleder meg til Gresshodene spirer i år. Dette bildet er fra i fjord da de begynte å spire.

Disse Gresshodene ble laget av dame-nylon- strømper

Dette er det største Gresshodet, har plassert det på en hoggstabbe.

Denne ble laget midt i juni i fjor, av ei strømpebukse `rompe`

Søtnooos

Dette bildet er tatt i juli i fjor. Ungene syntes de ble skumle på kveldstid når det ble mørkt utover høsten. Men da tente vi mye lys sammens med dem.

Gresshode-ormen, den ble skummel den, den ble til av foten på en nylon-strømpebukse. Vi plasserte den oppå taket, så den kunne kikket ned på oss.

<3 <3 <3


5 kommentarer:

  1. Dette tror jeg er noe av det artigste jeg har sett på lenge ,jeg har vist det til alle i familien så de er forbrett på hva som kommer her i hagen.

    Takk for god latter , ha en fin kveld .
    Maritklem.

    SvarSlett
  2. Så søte og virkelig oppfinnsomt!!
    Dere har en levede hage for store og små.
    Tenker ungene synes det er litt gøy også.

    SvarSlett
  3. Noe så artig!!! Tenker bare på hvor gøy det er for barna å både være med å lage disse, og å stelle dem og se at de begynner å spire. Disse må vi nok prøve oss på :) Herlig!! Takk for at du deler!! Ha en super dag :)

    SvarSlett
  4. Fantastisk, har du bare fylt de med jord?
    KLem
    Liza

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Liza

      Ja med jord, trekker strømpebuksen over ei 10 liters bøtte, og fyller opp. putter to steiner til øyne på innsiden av buksen. videre strør jeg gressfrø på toppen, før jeg knyter igjen. Lykke til.

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...