om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

søndag 10. april 2016

Jakten på den perfekte bolig er igang, for denne sesongen. Har pyntet opp ved inngangspartiet, fugleboliger i flere farger og fasonger.
Fint med litt farger nå i tiden før løvet spretter.
 
 Trappa har også fått litt farger.
Gode utetiden vi har foran oss.
 
 Gleder meg til å plante i grønnsakhagen min.
 
 Nye rammekasser for inngangspartiet, artig å pynte forskjellig i rammene, pynter etter årstidene.
 
Pynter og pynter
 
Så da skal jeg bare nyte sola, og se om noen små kommer innom på boligjakt, tipper det kan oppstå diskusjoner/konflikter med så lite tomteareal mellom hver bolig.
 
Klem og klar for ny uke :)
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Det var noen flotte fuglekasser. Er redd vi ikke er så avanserte. Spent på å følge med på hvordan det går med grønnsakhagen din. Ha en fortsatt god helg. http://ritasfryd.blogspot.no

  SvarSlett
 2. Å, så fint du har pyntet! De fugleboligene var veldig flotte, og så syns jeg rammekassen "furtebua" var morsom :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Åååå, dette var helt etter min smak. Innbydende og koselig inngangsparti til huset. Fikk lyst til å jobbe litt i rakvedlageret mitt jeg også.

  SvarSlett
 4. Fant deg for noen uker siden på Instagram,elsker det du lager :)))) Du er fantastisk flink!!!

  SvarSlett
 5. Fant deg for noen uker siden på Instagram,elsker det du lager :)))) Du er fantastisk flink!!!

  SvarSlett


 6. شكرا معلومات مفيدة يمكنك زيارة ايضا لمعلومات قيمة اخرى قم بزيارة :

  شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة
  افضل شركة تنظيف

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...