om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

lørdag 28. januar 2012

Tyvstart på våren innenhus

 Fylt opp urtekassen med vårblomster. Det blir fort litt lysere innomhus da. <3 <3 <3

 Kjøpte meg nye krukker/bøtter på Kine`s corner i går, fin å ha litt lørdagskos i. Til høsten skal barnebarna få låne dem til blåbærplukking. e er sååå søte.

Tulipanbuketten som jeg fikk til helga av mannen min, det liker jeg veldig godt <3

 Ble veldig ivrig i dag, da jeg fant løker av perleblomster på plantasjen, gleder meg til knoppene kommer til syne, skal passe på så de ikke står for varmt. Da bevarer jeg dem lengst mulig.
 I vindusposten har jeg endel vårblomster som primulla -vårens første blomst. Passer på at det er litt kjølig der dem står.

God helg til alle som kikker innom, skal kose meg med en iskaffe. <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...