om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

søndag 18. november 2012

Sviblan har fått varmeteppe i dag.

 Har tulla irundt sviblan mose, til dæm ska plasseres i nån dekorasjona litt seinar. Herre her e kosarbeid, all har fått blomsterknopp å.
 
 Mosen hadd æ plukka tidligar, tulla den i rundt løken, her e den klar til å få ein tynn ståltrå irundt sæ. Ståltrådn, ska hold mosen på plass.
 
 Heile gjengen får den samma behandlinga, all 8, og all står med blomsterknoppen sin no. det e å gronnj for at dæm må værra utendørs. Knoppen ska jo ikke blomster før til jula.
 
Søndags tur i dag, et stille hav, Sola varma godt.
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Svibler er kjempe fint. Jeg har en som blomstrer nå, og det lukter så utrolig godt!

    Ønsker deg en fortsatt fin søndag! Klem

    SvarSlett
  2. Det er så koselig med svibler og mose. Jeg løper og kjøper så fort jeg kan allerede fra tidlig november. Ønsker deg fine dager :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...