om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

lørdag 11. august 2012

Bløtt bløtt bløtt, m nån trives å.....

 Plantan på taket har det flott, selv om det bli bløtt t dæm

 All tar det vatne dæm vil ha, det som kjæm over skåla , rinnj bærre av.

 Stemora står under et tre, derme ende det opp med at ho må bli vannja, furua på plassen tar mytji av vattne.

 Gresshodan har bjynt å gulne, men det e fordi gresse blomstre no, ska prøv å kløpp dæm litt, dæm e jo litt rufsetufsåt no.

 Nån bli nokk litt onnjseli når dæm høre ordet KLØPPING. Skeptisk.........

 Gresshodet, dæ har gitt mytji glæde der dæm står i hagen.

 Graniuman som har stått på vannjeplassn, har begynt å rottne litt i toppen. Ska ta av det stygge å sett den under taket igjæn.

 Klokkeranken har starta å voks sæ ut av paviljongen no.............Egentli går æ å lurkijke omitj Klokkeranken, har satt nån knoppa t klokkan sine snart, syns det e på ti no.

 For innji paviljongen, e det litt trongt om plassn no. Det klatres i tak, på væggan og gardinan.

Pasjons-blomsten og Klokkeranken, har blanda sæ sammen no. Vanskelig å sjå koss plante/krokke dæm høre te, m får vannj i all krokkan, når dæm kjæm fra all kantjan.

Vått i dag, men vi får varme, den e like om hjørnet.......sol kanskje i morra, gledings.

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...