om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

tirsdag 7. juni 2016

Myrulla har kommet i hus, det er sommer :)

 De søteste buketter, av det mykeste myke :)
 
 Buketter i krukker og kar :) søteste :)
 
 Det fylles opp, og tenker på at det regner ute :)
 
 Skal det være en myk bukett :)
 
 Bukettene skal brukes for å vise fram det myke, i samspill med drivvedutstillinger :)
 
 Leker litt med fotograferingen :)
 
Søteste søte på gamle planker :)
 
myrull-klem herifra :)
 
 

6 kommentarer:

  1. Ni kallar dem myrull och vi kallar dem ängsull. Jag är helt faschinerad av dem, de är ju så enkla men fina.
    För många år sen var vi på resa genom Trollstigen och Geiranger och just då fanns massor med ängsull på ett ställe. Mannen fick stanna bilen för jag skulle ha en bukett så jag sprang rätt över vägen och tänkte bli överkörd. Dumt gjort av vuxen människa men så är det när man är ivrig.
    Här på myrarna finns också ängsull men just nu regnar och stormar det här så jag tror de blir förstörda i år.
    Ha det gott.

    SvarSlett
  2. Nice, DIY wooden pallet project. I will use it as frame to my indoor koi pond project
    liquidation pallets

    SvarSlett
  3. ”Amerikanska fake seiko tullar nyligen har hindrat oss i att leverera en stor Chronometer Tachimeter (sic!) Order till vår New Yorker-representant. Vårt företag är känt fake patek philippe globalt för sitt allvar och sina enastående produkter, och därför är vi stolta över att de största idrottsfolk, mästare och massor fake rolex av arbetarklasserna föredrar våra varor. Vi tvingas att inte låta denna stora tillgång falla, och därför beslutade vi att erbjuda er, våra ungerska fake Rolex vänner, denna Chronometer Tachimeter som heter Nobilitas, och vi gläder oss över att säga rolex replica att ni är de första som ges detta erbjudande, eftersom vi har så starka medkänslor och beundran för Europas största rolex kopia idrottsnation, ungrare. ”

    SvarSlett
  4. Artikkelen er virkelig flott, vi spesialiserer oss på å selge vertrauenswürdige replica uhren, og vi leverer kvalitetsprodukter til rimelige priser. Håper du kan finne dine favorittklokker fra butikken vår, nyte shopping og ha en fin dag.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...