om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

onsdag 3. juni 2015

Urtehagen m.m. i hagen min

 Nå er den endelig klar, grønnsakshagen min, Kjøkkenhagen :) har plantet jordbær, brokkoli, salat, gressløk, sukkererter, blomstererter,kruspersille, basillikum, mm.

Kjøkkenhagen er laget slik, at den ligger i en skråning, som vi ikke brukte til noen ting.

Mange flotte stunder inn under tak, når det regner som mest:)

Ailo synes sommerblomsten til mormor lukter godt <3

Det fylles opp i garasjen, klar til besøk av skuelystne :)

En flott dag på tur til stranden :)

Skal holde dere oppdatert om veksten i kjøkkenhagen :)

Klem!


5 kommentarer:

  1. Så fint det er hos deg! Veldig smart den kjøkkenhagen din. Der flink til å nytte plassen du har ser jeg, og skape trivsel i hagen. Håper du får mange skuelystne på besøk :)

    SvarSlett
  2. Det var en kreativ variant av kjøkkenhage. Så fint og greit å komme til de forskjellige sortene. Herlige blomster på terrassen. Ser at det ikke er bare her det regner, og blåser for vårt vedkommende!

    SvarSlett
  3. Flott kjøkkenhage du har laget deg. Det gav oss tips til en skråning som ble fikset i går. Smart. Fin dag til deg. Hilsen Merethe

    SvarSlett
  4. Den kjøkkenhagen din er skikkelig kreativ og flott! Jeg har også mer enn nok av slik skråning som ikke kan brukes til noe som helst, så jeg tror jeg før eller siden må rappe ideen din! :-)
    Ha en fortsatt fin dag
    Stein

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...