om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

onsdag 5. mars 2014

Utelivet i hagen, har startet for fullt.

 Ei drivvedfjøl, med ferdige hull. Denne fant jeg på en tur i fjæra.
Med en liten trekk ute, og lysene danner egne kunstverk.

 Med løker av alle slag i kassen, pledd og  lys ute .....HÆRLIG

 Primula og Iris i krukka på trappa. VELKOMMEN

 Azalia og primula står ute natt og dag, blir det litt kaldere, setter jeg dem inn under taket, i paviljongen.

 Skikkelige kosestunder ute.

 Gresshodene, står på vent til våren, trodde egentlig at de skulle bli nedsnødd iløpet av vinteren. Men når vintersnøen har uteblitt, tar de nå tiden på vårens ankomst.

 Morelltreet står med de flotteste grenene, måtte sette noen i vase, GLEDE.

Blåser ut lysene, ønsker dere ei flott uke videre.
Klem!


7 kommentarer:

  1. Ååå så koselig.
    Nå gleder jeg meg til å komme hjem til Norge og nyte vårfølelsen.

    Klem

    SvarSlett
  2. Dette ser kjempehyggelig ut. Smart å nytte alle muligheter til kos og glede. Hilsen fra Liv

    SvarSlett
  3. så herlig å se noen utebilder igjen :) Et sikkert tegn på at våren nærmer seg.. Hos meg er det svært lite snø igjen, men regnet pøser ned med jevne mellomrom.
    Koselig pyntet i uterommet :)

    SvarSlett
  4. Så heldig du er som har en så flott hagestue! Og med dine kreative sprell blir den helt særegen og original. Jeg kjøpte meg primula jeg også, men de trives ikke inne, så de er historie :)
    Jeg elsker de flotte klokkene du lager av drivved, og gresshodene dine! jammen skal jeg lage meg noen til våren. De kan jo ønske besøkende velkommen, ikke sant?
    Ha ei fin ukeslutt og ei fin helg!

    SvarSlett
  5. Dette var et flott innlegg,falt for alle bilder og stemninger her. Du er jammen god til å få det til ! Så elegant avslutning her med røyken fra lysene.. Klokkene dine er nydelige.
    Mvh Eli.

    SvarSlett
  6. Trivelige bilder :) Så artig å se andres vårtegn, siden det ikke er noen her enda, bortsett fra oversåing innendørs. Fin torsdag til deg.

    SvarSlett
  7. Flotte og stemningfulle bilder! Der er det nok deilig å slappe av... slike kosekroker er det gode å ha, både for sjel og sinn. Ønsker deg en fin helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...