om meg

Bildet mitt
Å kjenne gleden av å være fri, til å lage drivved kunst/ interiørkunst av drivved. Jeg har funnet gleden av å skape noe av drivved/ Driftwood :) Gleden og opplevelsen av å arbeide med matrialer som naturen har formet,til alle de vakreste detaljer, og alt skapt i vær og vind :) Opplevelsene på turer i naturen, ved skjærgården og havet, og stillheten. Har hodet stadig fylt av ideer, som jeg brenner for å sette ut i livet. Mottoet er å gjøre minst mulig med selve produktet, men samtidig finne de sammensetninger, som passer best sammen,slik som det er, som videre utgjør det kunstneriske i det ferdige produktet :) :) :)

onsdag 17. april 2013

Hvor er det blitt av trappa mi..........

 Rekved som skal bli til, engler og elger ligger, eller rettere sagt står til tørk på trappa mi.
 
 Litt av resultatet
 
 To søte små.
 
 Så.... trappa er blitt et tørkestativ, ei lita stund.
 
Ha en superflott dag.
 
Flott om du legger igjen en kommentar, det er alltid koselig å høre fra dere som er innom.
 
Klem
 
 

9 kommentarer:

  1. De er jo så søte de figurene dine <3 Også likte jeg så godt blikkboks arrangementet ditt i forrige innlegg. Mulig jeg må herme etter hvert :) Ha en god dag!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Koslig å kunne inspirere, så....Herm iveig...

      Hilsen Tove Kristin

      Slett
  2. Her blir det mange fine tilskudd til "familien" din :)
    Heldig du som har fjæra like ved, og kan rusle og plukke den fine drivveden.

    :) Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, koslig at du er innom, vanskelig å slutt når jeg er så godt i gang.
      Hi hi, ja fjæra er nesten hellig den, beste plassen.

      Hilsen Tove Kristin

      Slett
  3. Hei igjen Tove Kristin!! Da dukket det opp et nyere innlegg enn det jeg la igjen svar på for litt siden! Vakre engler med drivvedvinger du lager...selger du...? så er jeg veldig interressert! Hilsen Christin corneliasverden.wordpress.com Ha en super vår!

    SvarSlett
    Svar
    1. Selger gjerne engel til deg.
      Send tekst melding på 91861134

      Hilsen Tove Kristin

      Slett
  4. Hei!! Takk for hyggelig komentar!! Likte fiskebolleboksene med takløk i supergodt!! Og all rekveden du har funnet!! Spennede!! AnneK:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koslig at du likte boksene, det var ikke i planen å bruke dem, men så plutselig....ja du vet....så ble det bare slik.

      Koslig at du stakk innom.

      Hilsen Tove Kristin

      Slett
  5. La toute nouvelle gamme Nike VR Professional a été produite depuis new balance femme gris et blanc longtemps et bénéficie d'un apport important de la part d'autres professionnels de l'équipe, ce qui a également influencé la réglementation au niveau des tournées de ces nouvelles marchandises. Pour ceux qui vivent à l'intérieur d'un état qui ne vous permet plus de maintenir un téléphone cellulaire en conduisant, alors c'est un moyen simple et légitime de contourner cette loi. Mais adidas zx flux femme rose gold ce matériau doit être isolé avec de l'eau, de l'air et de la lumière. C'est vraiment ce petit ajustement qui a contribué à le propulser à de grandes hauteurs. Nike Shox Navina cela signifie ou importer, à partir d'un terme. Le type de tranche significative, présente un excellent soutien à la cheville et est vraiment une asics femme noir et multicolore déclaration de mode à prendre en compte.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...